WEBOLDAL KARBANTARTÁS LEGYEN MINDIG NAPRAKÉSZ !

Miért fontos a weboldal, webáruház folyamatos karbantartása?

A honlap karbantartás egyrészt jelenti az oldalon szereplő tartalmi vagy dizájn elemek frissítését, naprakészen tartását, a szövegek bővítését, az aktualitások megjelenítését, az elérhetőségek és információk megosztását. Új terméket, szolgáltatást mutat be? Új aloldal, menüpont létrehozására is szükség lesz. Szakmai, technikai információkat vagy oktatóvideókat osztana meg közönségével? Aktualitásként vagy kiemelt helyen megjeleníthető weboldalán! Logót, színt, arculatot vált, modernizálna? Igény szerint számos változtatás elvégezhető karbantartás keretén belül.

Másrészt jelenti a weboldal biztonságának fenntartását, védelmét az ártalmas spamek, esetleges támadások ellen, valamint a különböző keretrendszerek és modulok időszakos frissítését. A weboldal vagy webáruház működőképességének fenntartása folyamatos monitorozást igényel, esetenként hibajavítást, vírusirtást, adatmentést, tárhely felügyeletet, hozzáférések kezelését. CMS rendszerek esetében például a legfontosabb szempont a weboldal biztonsága, aminek része a folyamatos bővítmény frissítés is.

Egy weboldalt tehát folyamatosan naprakészen kell tartani, hogy megfelelően működjön és érdeklődést keltsen, erre a karbantartás a legjobb megoldás!

 

 

 

pilisweb-bemutatkozas

Gyakran alkalmazott honlap rendszerek

R

Wordpress

R

Prestashop

R

Joomla

R

Opencart

R

Magento

R

Shoprenter

R

Unas

Kérj díjmentes ajánlatot!

    Mire kérsz ajánlatot