KERESŐBARÁT WEBOLDAL KÉSZÍTÉS AKÁR 1 HÉTEN BELÜL!

Weboldal készítés menete

=

Weboldal készítéssel kapcsolatos pontos igények felmérése

=

Konkurenciaelemzés, tanácsadás a weboldal felépítéséhez

=

Egyedi design megtervezése az egyeztetett igények alapján

=

Weboldal szerkezetének kialakítása, egyeztetése

=

Tartalmi elemek feltöltése, keresőoptimalizálási szempontok alapján

=

Google marketing eszközök beépítése

=

Elkészült weboldal élesítése

=

Weboldalhoz tartozó adminisztrációs felület bemutatása

=

Igény szerint folyamatos karbantartás, keresőoptimalizálás biztosítása

Weboldal készítés
pilisweb-bemutatkozas

Egy jól működő weboldal főbb szempontjai 2023 -ban

R

Egyszerűen kezelhető adminisztációs felület biztosítása

R

Könnyen átlátható, hogy a látogató ne vesszen el a részletekben

R

Google marketingeszközök beépítése, hogy mérhető eredménye legyen a weboldalnak

R

Weboldal készítés során egyedi design tervezése, kialakítása

R

Keresőoptimalizálási szempontok figyelembevétele már a weboldal elkészítése során

R

Reszponzív design kialakítása, hogy minden eszközön tökéletes legyen a weboldal megjelenése

Weboldal fontossága a mai világban

Miért van szüksége a vállalkozásodnak egy jól működő weboldalra?

A mai világban a sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen egy jól működő weboldal. Ebben a digitális korszakban az emberek egyre inkább az internetre támaszkodnak, ha problémáikra megoldást keresnek, legyen szó megbízható autószerviz kereséséről, elromlott számítógép megjavításáról, vagy weboldal készítésről. Rendszeresen az internethez fordulunk mind, hogy megtaláljuk, amire szükségünk van.

Meglepően sokan gondolják még mindig úgy, hogy elég, ha jelen vannak a főbb közösségi oldalakon, például a Facebookon, de ez több okból sem igaz. Egy weboldal olyan módon közvetítheti egy cég hitelességét, amire a közösségi oldalak nem képesek, miközben nagy fokú szabadságot biztosít, illetve stabil hátteret is egyben.

Ha vállalkozásként céges weboldalba fektet az ember, az garantáltan megtérül! Lássuk, hogyan és miért!

A weboldal előnyei

Egy saját weboldal több okból is előnyös. Ellentétben mondjuk egy ügyfélszolgálattal, amely nem áll rendelkezésre a nap 24 órájában, a Te honlapod mindig ott lesz információkkal, referenciákkal és elérhetőségekkel. Segítségével több ügyfelet érhetsz el a világ minden sarkából. Egyfajta online névjegykártya, ha úgy tetszik, mely támogatja az üzleti céljaidat. Ráadásul márka- és kapcsolatépítésre is használható, miközben bázisa lehet az erős közösségi média jelenlétnek is.

Egy weboldal segítségével hatékonyabban kommunikálhatod vállalkozásod céljait, termékeit és ideológiáját is, amennyiben kihasználod a blogok, landing page-ek és egyéb online marketing nyújtotta fejlesztések előnyeit.

Weboldalad új ügyfelek bevonásával segíthet növelni céged forgalmát is. Egy jól működő weboldallal biztosíthatod, hogy vállalkozásod mindig új magasságokba emelkedjen és pénzt termeljen. Ezért biztosan állítható: weboldalra minden cégnek szüksége van.

Kezd el még ma!

Ha szeretnéd vállalkozásod a következő szintre emelni, akkor a weboldalba való befektetés a legjobb megoldás. Használd ki az internet erejét, és kezd el még ma!

Kérj ingyenes árajánlatot, és tapasztald meg, hogy egy saját weboldal milyen előnyökkel járhat vállalkozásod számára.

Kérj díjmentes ajánlatot!

  Mire kérsz ajánlatot

  WordPress CMS előnyök és weboldal készítés

  A WordPress évek óta az egyik legnépszerűbb weboldalépítő platform, felhasználók millióinak segít weboldalaik létrehozásában és kezelésében. Nem véletlenül ennyire széles körben használt rendszer, hiszen számos előnyt kínál a honlapkészítők számára, a könnyű használhatóságtól kezdve a komolyabb funkciókig. Az alábbi fejezetben megnézzük a WordPress rendszer néhány főbb előnyét, és azt, hogyan segíthet igazán profi weboldalak létrehozásában.

   1. Könnyen használható felület:

  A WordPress egyik fő előnye a könnyen használható kezelőfelülete. Úgy tervezték, hogy a felhasználók gyorsan és egyszerűen létrehozhassák és kezelhessék webhelyeiket, anélkül, hogy bármilyen technikai tudásra vagy előzetes weboldalkészítési tapasztalatra lenne szükségük hozzá. A felület tehát rendkívül felhasználóbarát, bárki számára könnyen kezelhető rendszer.

   2. Rugalmasság:

  A WordPress másik nagy előnye a rugalmassága. Segítségével ugyanis bármilyen típusú weboldalt létrehozhat, az egyszerű blogtól kezdve a bonyolultabb e-kereskedelmi áruházig. A weboldaladat ráadásul pluginokkal, témákkal és egyéb funkciókkal is teljesen testre szabhatod, hogy pontosan úgy nézzen ki, ahogyan számodra a legmegfelelőbb.

   3. Biztonság:

  A WordPress rendkívül biztonságos is, ami minden weboldalkészítő rendszernél fontos. Beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek megvédik a webhelyet a támadásoktól és a hackerektől. Emellett számos olyan bővítmény és szolgáltatás is rendelkezésre áll, amelyek segítségével még jobban bebiztosíthatod webhelyedet.

   4. Támogatás:

  A WordPress a weboldalkészítők számára is sok segítséget és támogatást kínál. Számos online fórum és közösség áll rendelkezésre, ahol választ kaphatsz a rendszerrel és annak használatával kapcsolatos kérdéseidre, vagy segítséget kérhetsz a webhelyeddel kapcsolatos problémáid megoldásához. Ezenkívül online oktatóanyagok is elérhetők, amelyek segítségével többet megtudhatsz a WordPressről, és arról, hogyan használhatod igényeidre szabott weboldal létrehozásához.

   5. SEO-barát:

  A WordPress SEO-barát is, ami azt jelenti, hogy abban is segít neked, hogy webhelyed jobb helyezést érjen el a keresőmotorok találati oldalain (SERP). Ez minden weboldalkészítő számára kiemelten fontos funkció, mivel ez a legbiztosabb módja, hogy webhelyed a potenciális ügyfelek vagy látogatók megtalálják. Számos olyan bővítmény és szolgáltatás áll rendelkezésre, amelyek gondoskodnak róla, hogy még jobban optimalizálhasd weboldalad a keresőmotorok számára.

  Weboldal készítés, fejlesztés cégek számára: Google SEO, és még sok minden más

  Nem újdonság, hogy a digitális korban nagy a verseny, így a cégeknek ki kell használniuk a weboldalfejlesztés által nyújtott új lehetőségekethogy versenyképesek tudjanak maradni. A következő rövid útmutató a weboldalfejlesztés, a keresőoptimalizálás (SEO) és a Google SEO alapjaiba nyújt egy kis betekintést, hogy a cégek a legtöbbet hozhassák ki online jelenlétükből.

  Mi az a weboldalfejlesztés?

  weboldalfejlesztés egy weboldal létrehozásának, tervezésének és karbantartásának folyamata. Nem titok, hogy egy weboldallal nem csak akkor van teendő, mikor elkészül, később is folyamatos menedzselést igényel. Ez a karbantartás olyan feladatokat foglal magába, mint a kódolás, tartalomírás, vizuális elemek tervezése és a webhely keresőmotorokra való optimalizálása. A weboldalfejlesztés magában foglalja továbbá a weboldal biztonságának és felhasználóbarát jellegének folyamatos biztosítását is.

  Keresőoptimalizálás – Google SEO

  keresőoptimalizálás (SEO) egy weboldal optimalizálásának folyamata, hogy az a keresőmotorok találati oldalain (SERP) előrébb jelenjen meg. A SEO olyan technikákat foglal magában, mint a kulcsszókutatás és a tartalomoptimalizálás, amelyek biztosítják, hogy a weboldal folyamatosan látható legyen a potenciális ügyfelek számára. A cégeknek a meta címkékben és strukturált adatokban rejlő lehetőségeket is ki kell használniuk, hogy a keresőmotorok könnyebben megértsék a tevékenységüket.

  A Google SEO a SEO egy speciális formája, amely a webhely Google keresőmotorra való optimalizálására összpontosít. Olyan technikákat foglal magában, mint az oldalcímek és leírások optimalizálása, strukturált adatok használata, tartalom létrehozása meghatározott kulcsszavak köré, valamint a weboldal mobilbarát jellegének biztosítása. A minőségi backlinkek kiépítéséről sem szabad megfeledkezni, ez növelheti a láthatóságot a Google találatokban.

  Erről további információkat a Google keresőoptimalizálás menüpontban olvashatsz.

  A weboldalfejlesztés összefoglalva

  Segíthet új ügyfeleket elérni, növelni a honlap láthatóságát a keresőmotorok találati oldalain, és javítani a márkaimázst. Segíthet továbbá a potenciális ügyfelek bizalmának kiépítésében is azáltal, hogy előre pontos információkkal látja el őket a termékekről és szolgáltatásokról. Ezen túlmenően a weboldalfejlesztés segíthet a cégeknek versenyképesnek maradni azáltal, hogy olyan online jelenlétet biztosít számukra, amely naprakész és modern, együtt halad az aktuális trendekkel.

  A reszponzív weboldal fontossága

  Weboldal készítés

  Már szó volt róla, hogy minden vállalkozás számára elengedhetetlen a weboldal. Azon belül is a jól megtervezett, reszponzív weboldal a legfontosabb. A reszponzív weboldal olyan weboldal, amely úgy van optimalizálva, hogy alkalmazkodjon az eszközhöz, amelyen megtekintik, legyen az laptop, táblagép vagy okostelefon. Így a reszponzív webhelyek általánosságban jobb felhasználói élményt nyújtanak, keresőmotor-barátabbak és költséghatékonyak is.

   A jobb felhasználói élmény az egyik fő előnye a reszponzív weboldalnak. Amikor a látogató a weboldaladra érkezik, egy ilyen típusú honlapon könnyedén navigálhat a menük között és gyorsan megtalálhatja, amit keres, anélkül, hogy kicsinyítgetnie/nagyítgatnia kellene vagy jobbra-balra görgetni a teljes oldal átlátásáért. Belátható, hogy ez a rendszer sokkal kellemesebb élményt nyújt a felhasználó számára, aki így kisebb eséllyel kattint el a weboldalról.

  Egy reszponzív weboldal ráadásul keresőmotor-barátabb is, ahogy említettem.

  Az olyan keresőmotorok, mint a Googleelőnyben részesítik a mobilbarát webhelyeket, mivel mérik és tapasztalják, hogy egyre több ember böngészik mobileszközökről. Ha webhelyed nincs mobileszközökre optimalizálva, előfordulhat, hogy nem jelenik meg a keresőmotorok találati listájában, vagy alacsonyabb rangsorolást kaphat, mint más, jobb mobiloptimalizálással rendelkező webhelyek.

  Végül pedig a reszponzív weboldal költséghatékony. A weboldal külön mobilverziójának kifejlesztése költséges és időigényes lehet. Egy reszponzív weboldal esetében azonban csak egy webhelyet kell létrehozni és karbantartani, ami hosszú távon időt és pénzt takarít meg.

  Weboldal készítés vállalatok számára

  weboldalfejlesztés tulajdonképpen egy teljesen új weboldal létrehozásának folyamata a semmiből vagy egy meglévő weboldal frissítésének folyamata. A weboldal fejlesztése során számos különböző szempontot kell figyelembe venni, többek között a használhatóságot, a hozzáférhetőséget, a tartalmat, a keresőoptimalizálást (SEO) és a biztonságot. Ezekről fentebb bővebben is olvashatsz.

  Weboldal készítés

  Amikor tehát vállalkozások, cégek számára fejlesztünk weboldalt, fontos figyelembe venni a használhatóságot és a hozzáférhetőséget. A használhatóság arra utal, hogy a felhasználók számára mennyire könnyű a webhelyen navigálni és megtalálni, amit keresnek. A hozzáférhetőség arra vonatkozik, hogy a webhelye mennyire hozzáférhető a fogyatékkal élő vagy speciális igényű emberek számára. Mindkét tényezőt figyelembe kell venni a weboldal készítésnél, hogy minden felhasználónak kellemes élményt nyújtson a webhelyen való tartózkodás.

  Tartalom fontossága weboldal készítés alatt

  A tartalom szintén fontos tényező egy vállalat weboldalának készítése közben. A tartalomnak magával ragadónak és relevánsnak kell lennie a célközönség számára annak érdekében, hogy a célközönség visszatérjen az oldalra. Arra is ügyelni kell, hogy weboldal tartalma a keresőmotorok számára optimalizált legyen, hogy a potenciális ügyfelek könnyen megtalálják az interneten.

  Weboldal készítés során a biztonság is fő szempont!

  A biztonságot is figyelembe kell venni, amikor egy vállalat weboldalát fejlesztjük. Az oldalnak biztonságos tárhelyet kell biztosítania, és szükség esetén titkosítást kell használnia az érzékeny információk, például a hitelkártyaszámok vagy személyes adatok védelme érdekében. A támadások, például vírusok vagy hackerek elleni védelem érdekében is rendelkeznie kell ilyen óvintézkedésekkel.

  Milyen is egy keresőbarát weboldal készítés?

  Végül pedig gondoskodni kell arról, hogy a webhely a keresőmotorok számára optimalizált legyen (Google SEO). A SEO magában foglalja a tartalom és a kód optimalizálását, hogy a keresőmotorok könnyen megtalálják és magasabbra sorolják a webhelyet a keresési eredmények között. Ez segít abban, hogy több látogatót és potenciális ügyfelet szerezz, ami több eladást és bevételt eredményezhet a vállalkozás számára.

  Összességében elmondható, hogy már elengedhetetlen a weboldal, és főleg a reszponzív weboldal. A reszponzív weboldalak jobb felhasználói élményt nyújtanak, keresőmotor-barátabbak és költséghatékonyabbak, mintha külön mobilverzióval rendelkezne a weboldal. A weboldalfejlesztés magában foglalja a tervezést, a kódolást, a tesztelést, és a weboldal optimalizálását a használhatóság, a hozzáférhetőség, a tartalom, a SEO és a biztonság szempontjából. Mindezeket a tényezőket figyelembe kell venni egy vállalat weboldalának fejlesztésénél, hogy biztosítva legyen az online siker.

  Gyakran ismételt kérdések a Weboldal készítés során

  Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

  A weboldal ára változó; függ a design komplexitásától, a funkcionalitástól, a tartalom mennyiségétől és egyéb egyedi igényektől. Projektenként készítünk árajánlatot, hogy az pontosan tükrözze az igényeidet.

  Mennyi időt vesz igénybe egy weboldal elkészítése?

  Egy átlagos weboldal 4-8 hét alatt készül el, attól függően, hogy mennyire bonyolult a projekt. A pontos időkeretet a projekt kezdetén határozzuk meg.

  Tudok-e saját tartalmat hozzáadni a weboldalhoz?

  Igen, bátorítjuk az ügyfeleinket, hogy szolgáltassanak saját tartalmat, mivel ez tükrözi a vállalkozásuk egyediségét. Természetesen segítünk a tartalom optimalizálásában is.

  Milyen technológiákat használtok?

  Weboldalakat különböző platformokon és nyelveken keresztül fejlesztünk, beleértve a WordPress-t, HTML5-t, CSS3-at, JavaScriptet, és egyéb modern technológiákat, attól függően, mi illik leginkább a projektedhez.

  Készítetek logót és egyéb grafikákat?

  Igen, kínálunk grafikai tervezési szolgáltatásokat, beleértve a logótervezést, a webgrafikákat és egyéb vizuális elemeket, hogy teljes körű megoldást biztosíthassunk.

  Mobilbarát lesz a weboldalam?

  Igen, minden általunk készített weboldal reszponzív, vagyis minden eszközön és képernyőméreten tökéletesen megjelenik.

  Kapok SEO szolgáltatást is?

  Igen, az alapvető SEO beállításokat minden weboldal projekt részeként biztosítjuk, és kínálunk továbbfejlesztett SEO csomagokat is a láthatóság növelése érdekében.

  Tudok-e webáruházat is készíttetni?

  Igen, szakértelmünk magában foglalja az e-kereskedelmi megoldásokat is, beleértve a webáruházak tervezését és fejlesztését.

  Integrálhatók-e külső szolgáltatások a weboldalba?

  Igen, integrálhatunk különféle külső szolgáltatásokat, mint például fizetési gateway-eket, foglalási rendszereket, közösségi média feedeket és egyebeket.

  Hogyan zajlik a kommunikáció a projekt során?

  Rendszeres frissítéseket és jelentéseket biztosítunk emailben, telefonon vagy videóhíváson keresztül, attól függően, mi a legkényelmesebb az ügyfél számára.

  Biztosítotok utólagos támogatást és karbantartást?

  Igen, különböző karbantartási és támogatási csomagokat kínálunk a weboldalad zökkenőmentes működésének biztosítása érdekében.

  Van-e lehetőségem a weboldal tartalmának önálló kezelésére?

  Igen, a legtöbb weboldalat úgy tervezzük, hogy a CMS (tartalomkezelő rendszer) segítségével a felhasználók könnyen frissíthessék a saját tartalmukat. Szükség esetén képzést is biztosítunk a rendszer használatához.

  Milyen biztonsági intézkedéseket alkalmaztok?

  Weboldalaidat modern biztonsági protokollokkal, SSL tanúsítványokkal, biztonsági pluginokkal és rendszeres biztonsági ellenőrzésekkel védjük.

  Hogyan kezdhetem el a projektet veletek?

  Egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot emailen, telefonon vagy a weboldalunkon keresztül. Ezt követően egy konzultációt szervezünk, hogy megismerjük a vállalkozásodat és megvitassuk az igényeidet, valamint hogy milyen megoldásokkal tudunk szolgálni.

  Tekintsd meg weboldal készítés referenciáimat!

  Weboldal készítés

  Weboldal készítés

  Weboldal készítés

  Weboldal készítés

  Weboldal készítés

  Weboldal készítés